2018 - GIAS | Vsebina

Največji projekt nadzora daljinskega toplotnega ogrevanja v zahodni Evropi - daljinsko ogrevanje iz oblaka
Slika: Berlin od zgoraj => SAM DISTRICT ENERGY SAMSON (Vir: www.Samson.de)V začetku decembra 2017 sta SAMSON AG in Vattenfall Wärme Berlin AG podpisali pogodbo za mreženje več kot 31.000 daljinskih toplotnih postaj. Natančneje, 24.400 merilnikov porabe toplotne energije in 3.000 krmilnikov daljinskega ogrevanja se bo do konca leta 2018 povezalo z SAM DISTRICT ENERGY s pomočjo 19.100 GPRS-prehodov v mrežo. SAM DISTRICT ENERGY platforma je rešitev v oblaku.

V Hamburgu bo do konca leta 2021 nameščenih in priključenih še 12.600 GPRS prehodov. Od sredine leta 2018 bo družba SAMSON svojim strankam Vattenfall ponudila tudi 24-urno storitev za uporabo SAM DISTRICT ENERGY. Obseg naročila obsega visok enomestni znesek v milijonih.
 

"Ta pogodba je mejnik v zgodovini SAMSON-a. Prvič je bilo mogoče v tako velikem obsegu ponuditi in dobaviti ne samo naprave, ampak tudi digitalne storitve. Raul Fuchs, direktor prodaje in marketinga SAMSON AG« 


Slika: Vattenfall - Informacije o napravi => SAM DISTRICT ENERGY => SAMSON AG


Slika: Vattenfall - Analiza => SAM DISTRICT ENERGY => SAMSON AG

Slika: Vattenfall - Podrobna analiza => SAM DISTRICT ENERGY => SAMSON AG

 

 

Vir: www.Samson.de

 

1. TechExpo Celje - Energetika 2018


Udeležili se bomo sejma TechExpo Celje 18. do 21.4.2018
 

Mednarodni tehnološki sejem Energetika 2018.
Našli nas boste v Hali L na razstavnem prostoru št.02

 
Inovacijski center za ventilsko tehnologijo Rolf Sandvoss

Inovacijsko središče Rolf Sandvoss 3 st

Podjetje SAMSON je v Frankfurtu odprlo najsodobnejše razvojno in testno središče za ventilsko tehnologijo ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER. Z njim so pokrili sedanje in prihodnje potrebe celotnega koncerna SAMSON na področju preizkušanja in razvoja ter bo hkrati delovalo tudi kot raziskovalna in certifikacijska platforma za SAMSON-ove kupce in partnerje.
 

Več kot 7000 m2 za izdelavo prototipov,
izvajanje simulacij in preizkusov.
 
V centru, s skupnimi površinami, ki presegajo 7000 m2, bodo razen izdelave prototipov izvajali tudi simulacije in preizkuse na različnih področjih. Klasičnim raziskovalnim področjem, kot so tehnologija materialov, mehanika fluidov, kriotehnologija, akustika, regulacijska tehnika, varnost naprav in sistemska integracija, se bodo v inovacijskem središču pridružile tudi področja prihodnosti, kot sta analitika podatkov in oblačne tehnologije.

 

Težišče delovanja inovacijskega središča je v digitalni transformaciji SAMSON-ovih izdelkov, ki je sestavljena iz dveh glavnih stebrov: kompleksna procesna oprema in digitalna infrastruktura. Z njima je omogočeno izvajanje preizkusnih nalog z različnimi mediji, pri različnih procesnih pogojih in za različna področja uporabe v industriji. Obenem pa bosta stebra tudi optimalna podlaga za raziskave, razvoj in preizkušanje izdelkov SAMSON za Industrijo 4.0. Celotna infrastruktura z več kot 200 preizkusnimi napravami je torej idealna podlaga za hiter in kakovosten razvoj novih izdelkov, ki že ob prihodu na trg zagotavljajo visoko stopnjo zanesljivosti pri raznih aplikacijah.
 

 

1 Izdelava prototipov

Izdelava prototipov je pomemben korak v razvoju izdelkov. Predvsem pri kompleksnih komponentah namreč daje pomembna spoznanja za serijsko proizvodnjo in je osredotočena na proizvodne tehnologije prihodnosti. V Inovacijskem središču Rolf Sandvoss so v ta namen na voljo klasični obdelovalni stroji in CNC-obdelovalni centri. Plastične dele lahko že zdaj izdelujejo z dodajalnimi postopki na podlagi 3D-modelov, v prihodnje pa načrtujejo tudi zmogljivosti za dodajalno izdelavo predmetov iz kovine in keramike.

 

2 Tehnologija materialov

Uporaba pravih materialov je pomembna za trajno zanesljivost izdelka. Glavna naloga razvoja materialov je tako vrednotenje obnašanja materialov in komponent v skrajnih delovnih razmerah. Ker razmere na mestu porabe niso vedno zmerne, so v Inovacijskem središču Rolf Sandvoss na voljo naprave, ki lahko simulirajo prevladujoče atmosferske vplive po vsem svetu. S pospešenimi simulacijami je mogoče ugotavljati obstojnost kovinskih in nekovinskih delov ter celotnih naprav v morskem ozračju, v industrijskih ozračjih, v ozračjih s trajno visoko vlažnostjo ter pod različnimi vplivi, ki povzročajo staranje.

 

3 Digitalna tehnologija

V Inovacijskem središču Rolf Sandvoss deluje več kot 200 preizkusnih naprav v popolnoma integriranem sistemu za pridobivanje merilnih podatkov in avtomatizacijo. Digitalna infrastruktura omogoča preizkuse v realnem času ter simulacije najrazličnejših stanj sistemov in delovnih stanj, prav tako tudi analizo oz. zbiranje podatkov.

Z modularno komunikacijsko infrastrukturo je zagotovljena združljivost pametnih izdelkov SAMSON z vsemi zdajšnjimi sistemi vodenja, inženirskimi sistemi in sistemi za upravljanje sredstev in tudi povezovanje s platformami v oblaku. Na tak način se nadaljuje razvoj prenosa pameti v naprave na objektih za decentralizirano vodenje.

 

4 Elektromagnetna združljivost in varnost naprav

Za elektromagnetno združljivost in varnost izdelkov SAMSON skrbijo v laboratoriju CE. V absorpcijski dvorani za izsevane motilne veličine in meritve emisij je možno preizkušanje pri frekvencah do 18 GHz. Na voljo so mesta za preizkušanje elektrostatične energije in motilnih veličin, ki se prenašajo po vodnikih, npr. pri napetostnih padcih ali udaru strele. SAMSON s preizkusi v laboratoriju CE zagotavlja zahtevano CE-skladnost svojih izdelkov.

 
5 Analize življenjskega cikla

SAMSON-ovi izdelki se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo, tudi v najbolj neugodnih procesnih in okoljskih razmerah. V ta namen v Inovacijskem središču Rolf Sandvoss analizirajo življenjski cikel posameznih komponent in kompletnih regulacijskih ventilov. Analize vključujejo vrednotenje kemijske, toplotne, mehanske, tokovne in klimatske obremenitve. Na voljo so različne naprave za preizkušanje komponent, simulacijske in klimatske komore, peči in testne tokovne proge.

 
6 Mehanika fluidov

SMART IN FLOW CONTROL: SAMSON želi razumeti in obvladovati tokove medijev v svojih napravah. V inovacijskem središču je tako na različnih testnih progah mogoče simulirati vsa stanja medijev – tekoče, plinasto, parno in večfazno.

V laboratorijih FLOW LABS izvajajo preizkuse na področju mehanike fluidov in akustike, funkcijske preizkuse, umerjanje naprav in simulacije stanj sistemov za ventile do imenskega premera DN 500 (opcijsko DN 1000).

 

7 Procesna oprema

Srce Inovacijskega središča Rolf Sandvoss je kompleksna procesna oprema, ki omogoča izvajanje preizkusnih nalog z različnimi mediji, v različnih procesnih razmerah in za različna področja uporabe v industriji

V inovacijskem središču je položenih za več kot dva kilometra cevi imenskega premera do DN 1000. Vgrajenih je tudi več kot 250 ventilov SAMSON in SAMSON-ovih hčerinskih družb različnih imenskih premerov in tlačnih stopenj za zapiranje in regulacijo sistemov. Inštalirana moč električne opreme je 5,5 MW, v opremi pa je med drugim tudi 18 črpalk za različne tlake do 120 bar in pretoke do 9000 m3/h.

 

https://www.samson.de/fileadmin/_processed_/8/2/csm_rsic_e728eb6316.jpg

Rolf Sandvoss – pranečak ustanovitelja podjetja Samson 2 st

 

8 O podjetju

Podjetje SAMSON AG, ki je bilo ustanovljeno leta 1907, deluje v 66 državah in ima po vsem svetu okrog 4000 zaposlenih,  razvija merilno in krmilno tehnologijo, proizvaja regulatorje in krmilne ventile, elektropnevmatične pretvornike in senzorje za sisteme HVAC. Široka paleta izdelkov je namenjena predvsem procesni industriji, med njimi za kemično in petrokemično industrijo, papirno ter prehrambno industrijo.

Rolf Sandvoss, pranečak ustanovitelja podjetja SAMSON, je že s 24 leti prevzel vodenje družinskega podjetja v Stuttgartu. Avgusta 1965 je kot eden mlajših potomcev družine Sandvoss vstopil v nadzorni svet družbe SAMSON AKTIENGESELLSCHAFT in je naslednjih 28 let sodeloval pri razvoju podjetja. Leta  2013 so ga zaradi njegovih zaslug imenovali za častnega predsedujočega. Njegov podjetniški občutek, trdna presoja in suvereni način vodenja so vse do danes pustili neizbrisen pečat pri filozofiji podjetja SAMSON. Njegovo zavzemanje za podjetje in zaposlene ostaja vzor in obenem zaveza za sožitje pri SAMSON-u in širše.


 

Udeležili smo se konference SDDE/SZE (Slovensko združenje za energetiko)
Udeležili in predstavili smo se na konferenci SDDE/SZE (Slovensko združenje za energetiko) ki je potekala od 18. do 20.3.2018.
Udeležili smo se sejma TechExpo 2018
Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za obisk našega razstavnega prostora na sejmu TechExpo2018-Energetika 2018.

Ekipa Gia-S d.o.o.

Predstavili smo spekter našega programa in tudi novosti na pordročju nadzora SAM DISTRICT ENERGY.

 
Aseptični kotni regulacijski ventil tip 3349 je dobavljiv v novih materialih
Samson aseptični kotni regulacijski ventil tip 3349 je zasnovan za stroge sanitarne zahteve prehrambene industrije, industrije pijače in farmacevtske industrije, ki vključujejo uporabo membrane USP-VI. Telo ventila je zasnovano brez vdolbin, z gladko, polirano, satensko ali zrcalno površino na notranjih in zunanjih površinah. Vodilo stebla je zatesnjeno z membrano. Testni priključek omogoča nadzor nad morebitnim puščanjem mebrane. Konstrukcija ventila omogoča čiščenje in sterilizacijo s pomočjo metod CIP ali SIP.

 
Tip 3349 je mogoče sestaviti s pnevmatskim,
električnim, hidravličnim ali elektro-hidravličnim
pogonom, ki ga ponuja skupina SAMSON.
Tip 3349 je mogoče sestaviti s pnevmatskim, električnim, hidravličnim ali elektro-hidravličnim pogonom, ki ga ponuja skupina SAMSON. Ti regulacijski ventili so zasnovani v skladu z modularnim načelom montaže in so tako lahko opremljeni z dodatnim priborom SAMSON GROUP, kot so pozicionerji, končna stikala in elektromagnetni ventili.
 
Ventili tipa 3349 so od sedaj naprej dobavljivi tudi v posebnih izvedbah materialov, kot npr: Hastelloy, Uranus, Monel

 
Ročica s povratno vzmetjo za krogelne pipe

Ročica s povratno vzmetjo za krogelne pipe Giaflex


Ročica s povratno vzmetjo je posebej razvita in izdelana za krogelne ventile End Armaturen ZA, ZP in ZK. Ta ročni vzvod je opremljen z vzmetjo, in omogoča preklopne funkcije vzmetne sile v smeri ODPRTO ali ZAPRTO. Trdna konstrukcija iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in dobro dimenzionirana vzmet zagotavljata zanesljivo delovanje krogličnega ventila v vsakem primeru. Varna pritrditev ročice z vzmetjo na krogelne pipe s pritrdilno prirobnico za pogone po standardu ISO 5211 zagotavlja funkcionalnost in kompaktne dimenzije celotne armature. Prilagojene moči vmeti in dolžine ročic omogočajo natančno ujemanje zahtevanemu vrtilnemu momentu ventila.

 
Po povpraševanju je ročni vzvod z vzmetjo tudi na voljo za krogelne ventile drugih proizvajalcev!


 
Nova aplikacija Elaflex Product ID
Elaflex goes smart' z novo Product Product App.

Po namestitvi aplikacije v napravo Android ali iOS, izdelki Elaflex postanejo digitalni!
S skeniranjem kode (Data Matrix Codes) ki je nameščena na artiklu Elaflex, uporabnik pridobi dostop do tehničnih specifikacij, zgodovine izdelka in dokumentacije.

Povežite naše izdelke z vašim podjetjem.
Aplikacija vam omogoča sledeče napredne funkcionalnosti:
- Sledenje izdelkov Elaflex, urnik potrebnih pregledov in vzrževanja
-
Takojšen dostop do informacij: navodila za uporabo in obratovanje, podrobnosti o izdelku in certifikate    
- Načrtovanje pregledov in poročanje    
- Zgodovina artikla
-
Sledljivost artikla
 

Je aplikacija zanjimiva za vas? Preizkusite jo s klikom na enega od spodnjih povezav:


Varnostni ventil tip 492 GOX za kisik do 420 bar

Ravnanje s kisikom zahteva izredno skrb za vse materiale, tesnilne mase in maziva, ki pridejo v stik z njim, da bi se izognili nevarnostim med uporabo. Goetze Armaturen upošteva te zahteve s proizvodnim procesom, izdelanim posebej za ventile kisika.
 

Edinstven varnostni ventil z vrtljivim kotnim ohišjem za plinasti kisik,
kisikove mešanice in tehnične pline.

Varnostni ventili, ki se posebej uporabljajo za aplikacije v sektorju kisika, se uporabljajo v številnih panogah. Zlasti na področju proizvodnje tehničnih plinov, medicinskih plinov, proizvajalcev kompresorjev ter proizvajalcev komponent in naprav.

Namestitev poteka v ločeni čisti sobi, s filtriranim klimatiziranim zrakom, ter nadtlaku 20 milibarov, tako da noben delec umazanije ne more prodreti od zunaj. Strokovno usposobljeno osebje, v skladu z vsemi ustreznimi predpisi nenehno spremljajo proces čiščenja brez olj in maščob. Montaža, testiranje, pakiranje in označevanje, skupaj z ostalimi postopki, zagotavljajo varnosten ventil, ki je primeren za uporabo s kisikom.
 

 

SAM DIGITAL - SAMSON Digitalne rešitve
V preteklih desetletjih nima nobena druga stvar tak vpliv na naše življenje, kot so vse večje možnosti beleženja, shranjevanja, obdelave in izmenjave podatkov. V naše vsakdanje življenje smo avtomatično integrirali nove izdelke in sisteme. Enak razvoj iz analogne na digitalno tehnologijo lahko vidimo tudi v industriji.

 

Enak razvoj iz analogne na digitalno
tehnologijo lahko vidimo tudi v industriji.
SAMSON prevzema izziv digitalizacije. Prizadevamo si, da postanemo prva izbira za pametne ventile, prilagodljive proizvodne procese in zahtevne aplikacije. Za doseg tega cilja smo optimalno pripravljeni. Na SAMSONu se povezuje strokovno znanje in izkušnje zaposlenih na ventilih, aktuatorjih in pozicionerjih ter poznavanju procesov strank. SAMSON šteje več kot 100 let izkušenj na področju ventilskega inženirstva in je nabral potrebno znanje in izkušnje za analizo podatkov in pripravo pravih zaključkov.

V času digitalnega preoblikovanja na SAMSON-u se nova serija izdelkov SAM DIGITAL nenehno razvija, da bi okrepila našo paleto izdelkov in uporabnikom zagotovila resnično dodano vrednost. SAM DIGITAL vsebuje vse digitalne rešitve SAMSON-a kot tudi izdelke, potrebne za povezljivost.
 
SAM ni le okrajšava imena SAMSON, temveč pomeni tudi SAMSON ASSET MANAGEMENT.

 
SAM daljinska energija – upravljanje sistemov Samson
giaflex_sam_daljinska_energija


Popolna transparentnost za hišne postaje in števce porabe!

 

 Aplikacija SAM DISTRICT ENERGY vam olajša upravljanje, nadzor in spremljanje hišnih toplotnih postaj. Njene glavne značilnosti so enostavno odčitavanje števcev porabe, sledljivost dobavljene toplote, zagotavljanje brezhibnega delovanja, učinkovito upravljanje alarmov in ciljna diagnostika. Dostop je preprost in mogoč z vseh koncev sveta z uporabo prenosnega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona.
 
Upravljanje alarmov
V primeru okvare se takoj pošlje obvestilo preko e-pošte, kar vam omogoča hitro ukrepanje.
Varnost podatkov
Vaši podatki so shranjeni v skladu z najnovejšimi varnostnimi standardi, v sodobnih računskih centrih, ki se nahajajo izključno v  Nemčiji:
 •     Certificirani računski centri
 •     V skladu z ISO 27001 in ISO 9001
 •     Gostovanje v Nemčiji v skladu z nemškimi zakoni
 •     Popolna varnost podatkov (integriteta, dostopnost, zaupnost)
 •     Maksimalna zaščita dostopa
 •     Popolna varnost podatkov in varnostno kopiranje
 •     Redundanca
SAM daljinska energija – Poslovna aplikacija
Učinkovito upravljanje z energijo
 •     Enostavna integracija regulatorjev, števcev porabe energije, ipd.
 •     Dostopnost širom celega sveta 24/7
 •     Možnost dostopa preko računalnika in pametnih naprav
 •     Beležena zgodovina podatkov (trendi) vseh integriranih naprav
 •     Prilagodljiv in razširljiv sistem
 •     Upravljanje uporabnikov in uporabniških pravic
 •     Velika izbira uporabniških orodij
 •     Na voljo uporabniški računi za podjetja in za fizične osebe
 •     Aktivna podpora za stranke
 •     Razpoložljivost podatkov za obračun, analize ali izvoz

 
Najsodobnejša krmilna tehnologija
Aplikacija SAM DISTRICT ENERGY ni samo povezava TROVIS regulatorjev v sistem.  Je tudi profesionalno orodje za analiziranje, upravljanje in optimizacijo sistemov vaših strank.
Sensor sharing – souporaba tipal
Trenutno zunanjo temperaturo lahko uporabljate tudi, če nimate vgrajenega tipala zunanje temperature na vsakem regulatorju. Temperatura, izmerjena na enem od regulatorjev, se lahko preko SAM DISTRICT ENERGY posreduje na vse ostale regulatorje, ki se nahajajo v bližini.

 
Najem namesto nakupa
Strojno opremo, potrebno za dostop do aplikacije SAM DISTRICT ENERGY, lahko tudi najamete.
INTEGRACIJA
Integracija števcev porabe
Aplikacija SAM DISTRICT ENERGY ciklično zajema in shrani podatke o porabi energije in le-te za vas pregledno pripravi. Človeške napake so tako izključene.
 •     Zajem vrednosti iz samostojnih merilnikov toplote
 •     Poraba toplote iz več distribucijskih ogrevalnih vej
 •     Možnost izvoza podatkov

 
Inovativna pomoč uporabnikom
Uporabniki imajo med integracijo in uporabo aplikacije dostop do podpore, tako da je uporabniku prijazno delovanje zagotovljeno.
Račun za podjetja
Račun za podjetja vam omogoča prilagajanje vmesnika s svojim logotipom in uporabo barv vašega podjetja. Za dostop do aplikacije se lahko uporablja posebej za vaše podjetje določen naslov domene.
Dokumentacija
Integrirana funkcija poročanja vam omogoča, da spremljate vaše porabnike oziroma stranke. Podatke je mogoče natisniti in arhivirati.
Posebno dokumentacijo, kot so slike in opisi, je mogoče dodatno shraniti tudi glede na posamezno postajo.
Delovanje
Daljinsko upravljanje za učinkovito upravljanje
Vaš TROVIS regulator lahko upravljate s pomočjo realnega vizualnega vmesnika postrojenja, z dostopom do vseh njegovih funkcij.
Tako lahko nastavljate in upravljate želene vrednosti, stanja obratovanja, urnike ogrevanja in še več, kjerkoli, kadarkoli, enostavno z vašim računalnikom, tablico ali pametnim telefonom.

 
Že imate lastno rešitev, aplikacijo?
Integrirana spletna storitev »web service REST« vam omogoča souporabo in migracijo izbranih podatkov. To pomeni, da lahko še naprej uporabljate vašo aplikacijo, s podatki, ki vam jih zagotovi SAM DISTRICT ENERGY.
Zgodovina podatkov
Za nadaljnjo analizo lahko zgodovino izbranih podatkov generiramo kot trend. Za obdelavo podatkov zgodovine so na voljo naslednje funkcije in možnosti:
 •     Upravljanje - pregled
 •     Ročni izvoz
 •     Avtomatski izvoz
 •     Pojasnila za spremembe stanj

 

  
V portfelj podjetja SAMSON sedaj integriran tudi Precognize
Artificial intelligence Samson Giaflex

SAMSON AG ,vodilni svetovni proizvajalec procesnih regulacijskih ventilov, prevzema izraelski "Start-up" Visual Process Ltd. Vse od sejma ACHEMA svojim strankam Samson lahko ponudi tehnološko vodilni napovedni nadzorni in diagnostični sistem SAM GUARD, ki temelji na platformi Precognize.

 
"S SAMSON-om smo našli odličnega srednje velikega partnerja za globalno širitev in delovanje podjetja Precognize."

-  Chen Linchevski, CEO Visual Process

SAM GUARD se uporablja za napovedno vzdrževanje več tisoč ventilov in drugih samostojnih naprav v industrijskih obratih in dopolnjuje portfolio digitalne rešitve SAM DIGITAL. SAM pomeni "SAMSON ASSET MANAGEMENT". Rešitve v portfelju SAM DIGITAL združujejo desetletja izkušenj SAMSON-a in intenzivno razumevanje procesa z najnovejšimi tehnologijami in pametnimi informacijami. Strankam se bo z optimizacijo njihovih procesov ponudila realna dodana vrednost.

 
"Zame je povezava SAMSON-a in Precognize-a popolnoma sinergična in SAMSON-u omogoča, da še naprej zagotavlja vrhunsko storitev svojim strankam."

-  Yaron Carni, Član uprave Visual Process
 

S Precognize-om, SAMSON prejme najbolj tehnološko dozoren in napreden pripomoček za spremljanje objektov in postopkov za proaktivno odkrivanje anomalij, ki upravljavcu postrojenja omogoča, da se pravočasno opravi z ustreznimi ukrepi in tako zaščiti pred izpadi.

 
"DNA, vizija in strateško pozicioniranje obeh podjetij se dopolnjujeta na edinstven način. Pri tem se približujemo našemu cilju, da postanemo tržni in inovativni vodja inteligentne, mrežne tehnologije ventilov pri avtomatizaciji procesov."

-  Andreas Widl, CEO SAMSON
Izboljšava cevi tipa FHD

Elaflex je izpopolnil svojo pretočno cev tipa FHD z dodajanjem rumenega vzdolžnega traku nad celotno dolžino plašča cevi. S pomočjo te nove oznake se lahko takoj prepozna morebiten zasuk cevi, ki ga lahko sedaj enostavno ovijemo v pravo smer s pogledom na ravno linijo odtisnjeno na cevi. S tem podaljšamo življensko dobo cevi in povečamo varnost.
 
Nova oznaka na cevi olajša indikacijo zasuka, kar podaljšuje življenjsko
dobo cevi in povečuje varnost.

Seveda ostajajo na cevi legendarne označbe; naši znani dvojno rumeni pasovi, ki še vedno potrjujejo originalnost proizvoda Elaflex.

Ta nova različica je popolnoma skladna z najnovejšim standardom EN1765: 2016. Elaflexovo vodilo je "boljši od standarda", kar v tem primeru prinaša tudi največjo operativno vzdržljivost in varnost.

FHD cevi so na voljo v velikosti od 3 "(DN 75) do 10" (DN 254) in kolutih dolžine do 40 metrov oz.20 metrov v velikosti 10 "(DN 254). 
NOVO: Konfigurator suhih spojk MannTek


Konfigurator za izdelke MannTek ponuja poleg izbire in konfiguracije
Uporabniki lahko neposredno vnesejo številko
v iskalno polje in tako hitreje najdejo enak izdelek
ustreznega artikla tudi možnost iskanja po številki dela ("obratno iskanje"). Številka artikla MannTek je vedno označena na "identifikacijski plošči" vsakega izdelka.

 
Oglejte si slike konfiguratorja:
Samson na Valve World 2018

Samson se prestavlja na sejmu VALVE WORLD 2018 v Düsseldorfu. Samson najdete na lokaciji:
Produktne in sistemske rešitve za nadzor in regulacijo vseh vrst medijev
Razstavni prostor: Hala 3 / D53


SAMSON se predstavlja na skupinskem razstavnem prostoru s hčerinskimi podjetji: SAMSON CERA SYSTEM, LEUSCH, PFEIFFER, RINGO, SAMSON SED, STARLINE und VETEC.

"Evolucija krmilnega ventila iz analogne komponente v pametni komunikativni regulacijski ventil ima SAMSON-u prioriteto.
Digitalno preoblikovanje v procesni avtomatizaciji vidimo kot ogromno priložnost v korist naših strank v smislu povečanja učinkovitosti njihovih proizvodnih zmogljivosti."

Vir: Vabilo SAMSON na sejem Valve World Expo 2018