Elaflex - polnjenje vodika

Novo v ponudbi: H2 zaščitna cev za polnjenje vodika


Alternativna goriva, kot je vodik, so ključni element jutrišnje mobilnosti za zmanjšanje emisij CO2. Mreža bencinskih postaj za vodik raste. Da bi podprli uporabniku prijazen postopek polnjenja vozil z gorivom, ELAFLEX zdaj ponuja cev H2 za varno in ergonomsko ravnanje z vodikovim polnjenjem.

Pokrivna cev H2 ščiti opremo za polnjenje goriva pred zunanjimi vplivi in preprečuje neposreden stik s hladnimi ali zaledenelnimi deli. Upravljanje je zato primerljivo z običajnim polnjenjem avtomobila ali tovornjaka na bencinskih črpalkah.

Elaflex dobavlja cev za vodik H2 z vgrajenimi korozijsko odpornimi spojkami in obrabnimi vrtljivimi zglobi v želenih dolžinah.

Za nadaljnje tehnične podrobnosti glejte
Elaflex Information 1.20.


Za točenje vozil na vodikov pogon veljajo varnostne zahteve iz mednarodno priznani standardi SAE J2600, SAE J2601, SAE J2799, ISO 17628 in ISO 19880. Da bi vodik lahko napolnili hitro in učinkovito, se le ta predhodno ohladi na -40 ° C. In tako običajna tlačna cev pogosto zamrzne. Elaflex ima zaščitno cev H2 zasnovano tako, da je omogočeno varno in ergonomično rokovanje z njo. Zaščitna cev H2 ščiti komponente za polnjenje proti zunanjim vremenskim razmeram in preprečuje, da pride uporabnik neposredno v stik z mrazom ali ledom.
 

Preberite tudi