ARI-Armaturen je pripravljen na H2

ARI-Armaturen je pripravljen na H2, prav tako tudi njihovi ventili

Vodik velja za zelenega nosilca energije prihodnosti, saj njegova uporaba ne povzroča emisij CO2. Zaradi velike razpršenosti in eksplozivne nevarnosti vodika pri izbiri ventilov uporabljamo najvišje standarde, ki vam zagotavljajo notranjo in zunanjo tesnost ventilov. Enako velja za izbiro ustreznih materialov. Kot dolgoletni razvijalec, proizvajalec in distributer industrijskih ventilov po najvišjih standardih kakovosti, ARI-Armaturen s svojo filozofijo na enem mestu ponuja široko paleto izdelkov za vašo uporabo vodika, npr. v obratih za elektrolizo in parno reformo. 
 
Več informacij najdete na temo vodika najdete spodaj ali pa se obrnite neposredno
na nas kot  predstavnika ARI Armaturen.


Vodik

Vodik, proizveden iz elektrolize vode z uporabo regenerativno proizvedene električne energije, velja za zelenega nosilca energije prihodnosti, saj se med njegovo uporabo ne oddaja CO2. Ker bodo proizvodni stroški v prihodnje še naprej padali, bo vodik pomembno prispeval k razogljičenju svetovnega gospodarstva.

Hkrati je vodik kot najlažji element v periodnem sistemu zelo razpršen in zelo eksploziven. Zato pri izbiri ventilov uporabljamo najvišje standarde za notranjo in zunanjo tesnost. Zanesemo se lahko tudi na naše dolgoletne izkušnje v zvezi z jedkimi lastnostmi vodika in uporabimo ustrezne materiale ter proizvodne procese. ARI Armaturen tako ponuja rešitve za celotno verigo uporabe vodika : od proizvodnje do skladiščenja, transporta in uporabe.

Z filozofijo vse enem mestu("
one-stop-shop philosophy") pokrivamo velik del potrebnih ventilov, npr. za naprave za elektrolizo ali parno reformo. Naj bodo to hitro zapirajoče zaporne lopute s kovinskim sedežem/tesnjenjem za adsorpcijo nihanja v tlaku ali naši preizkušeni zaporni ventili z mehom za najvišje zahteve glede tesnosti. ARI Armaturen je pripravljen na H2 in je vaš močan partner za kritične aplikacije.

Preberite tudi