Poslovni partnerji


SAMSON je aktiven povsod, kjer se pretakajo mediji: olja, plini, hlapi, kemikalije. Ventili so njihova osnovna dejavnost. Z njimi se gibljejo na prihodnjem trgu z velikim inovacijskim potencialom. Še naprej širijo obstoječo decentralizirano inteligenco ventila. Z novimi inteligentnimi sistemi reformirajo avtomatizacijo procesov v korist njihovih strank, s čimer postanejo procesi bolj prilagodljivi, varni in zanesljivi.
Podjetje SED je specializirano za razvoj, proizvodnjo in distribucijo membranskih ventilov, sedežnih ventilov in merilnikov pretoka s spremenljivo površino. Poleg tega SED ponuja široko paleto mehanskih in električnih dodatkov za nadzor in krmiljenje, ki je popolnoma prilagojen ventilom. Telo ventila in komponente pogona so izdelane iz visoko kakovostnih kovin in plastičnih materialov.
Kovani jekleni krogelni ventili v velikostih NPS ¼ do 36 in ANSI razred 150 do 2500, kot tudi v tlačni razredi API A6 se uporabljajo v posebnih aplikacijah, kot so storitve za gorivo, kriogene in visoko temperature aplikacije. Zahvaljujoč vrhunski kakovosti, je STARLINE najboljši dobavitelj za vse glavne naftne in plinske družbe ter za izvajalce EPC.
Ventili VETEC MAXIFLUSS združujejo prednosti konvencionalnih regulacijskih ventilov, loput in krogelnih ventilov. Njihova univerzalna zasnova omogoča uporabo v standardnih in kritičnih aplikacijah. Zahvaljujoč ekscentrični zasnovi zasučnega stožca pride v stik z ventilskim sedežem samo takrat, ko je ventil popolnoma zaprt. To pomeni, da lahko ventili krmilijo pri visoki zmogljivosti.
Kjer standardni ventili dosežejo svoje meje odpornosti proti obrabi, koroziji in visokim temperaturam, visoko zmogljivi keramični materiali zagotavljajo rešitve.  CERA SYSTEM je specializirana za krogelne ventile in ploščne zasune ter za cevne dele s keramično prevleko. Visokoprecizne komponente, ki ustrezajo specifičnim zahtevam kupcev, zaokrožujejo paleto izdelkov.
Podjetje KT-Elektronik je specializirano za razvoj in proizvodnjo mikroprocesorsko nadzorovane opreme. Njihovi krmilniki in nadzorni sistemi SCADA se  uporabljajo predvsem v HVAC in avtomatizaciji zgradb. Poseben poudarek je na obnovljivih virih energije.
Visokozmogljivi ventili s premerom do treh metrov so posebnost SAMSON LEUSCH. Zaporne in regulacijske lopute, krogelni ventili in krogelno segmentni ventili z mehkim ali kovinskim tesnenjem se lahko uporabljajo v izjemno visokih in izredno nizkih temperaturah in pri visokih tlakih: od –196 do +1000 ° C, v tlačnih vrednostih do PN 420 / razred 2500.
Visokokakovostne lopute ter krmilni in krogelni ventili s homogeno PTFE in PFA oblogami se lahko uporabljajo v najrazličnejših aplikacijah. Ponudba izdelkov vključuje tudi kovinske lopute in krogelne ventile, sisteme za pigging na ključ in njihove sestavne dele ter sisteme za vzorčenje.
Specialist za ventile je dobro znan po svojih velikih ventilih za visoke tlake, ki so posebej zasnovani za sektor nafte in plina ter elektrarne. Široka paleta izdelkov podjetja vključuje krogelne ventile, regulacijske ventile, zasune, nepovratne armature, aksialne ventile in tudi posebne ventile, kot so dvojni blok-in-izpust ali podmorski ventil.
SAMSOMATIC GMBH že več kot 45 let predstavlja inovativno tehnologijo, usmerjenost k strankam, kakovost in zanesljivost. Njihov prodajni program obsega med drugim magnetne ventile, mejna stikala, i/p pretvornike ter naprave za pripravo zraka.
Air Torque je vodilni proizvajalec pnevmatskih rotacijskih pogonov, ki proizvaja pogone za vse vrste zasučnih ventilov. Tehnični poudarki, ki jih zagotavljajo pogoni AIR TORQUE, vključujejo zunanjo zaustavitev  premikanja in evolventno ozobljenje zobnika in zobate letve, ki pretvarja linearno gibanje v gladko rotacijsko gibanje.
ARI ima več kot 60 let izkušenj na področju zapornih, regulacijskih in varnostnih ventilov ter odvajalcev kondenzata za paro. Ponujajo preko 20,000 artiklov v več kot 200,000 izvedbah.
END-Armaturen GmbH & Co. KG je že od leta 1980 znan kot zanesljiv in kompetenten proizvajalec in distributer industrijskih ventilov. Njihova paleta izdelkov vključuje široko izbiro ventilov in dodatkov z mehansko natančnostjo in inovativno tehnologijo nadzora.
AIR-SEP je multinfunkcijska naprava, primerna za vgradnjo v ogrevalne, hladilne, solarne in druge sisteme. AIR-SEP izkorišča različno topnost plinov in primesi v vodi v odvisnosti od tlaka. Voda, ki je pod višjim tlakom, lahko veže večje količine zraka in soli. Ko se del vode prelije čez ventil v breztlačno posodo, se sprostijo v vodi raztopljeni plini, soli in minerali. Odzračena voda prek tlačne črpalke zopet prihaja v sistem, kjer se lahko spet navzame plinov in soli. Soli se iz naprave lahko odstranijo preko drenaže ali pa prek posebne čistilne odprtine. Tako delovanje pripomore k popolnemu odplinjanju in odsoljevanju sistema.
Podjetje Alfa Laval je danes vodilno v svetu na področju ključnih tehnologij prenosa toplote, ločevanja in ravnanja s tekočinami. Podjetje je bilo ustanovljeno na enem briljantnem izumu in inovacije ostajajo v središču njihovega dela. Z več kot 2500 patenti nudijo rešitve po celem svetu na področjih, ki so ključna za družbo tako danes kot v prihodnosti.
ELAFLEX je vodilni mednarodni strokovnjak za opremo za oskrbo z gorivom in varne povezave za prenos nevarnega blaga in občutljivih tekočin. Njihove cevi, fitingi, spojke, kompenzatorji in iztočne pipe že od leta 1923 postavljajo standarde. Ponujajo kakovostne in trajne izdelke.
Kompetence podjetja Goetze KG Armaturen so v povpraševanju že več kot 65 let. Njihove bogate izkušnje so tako široke in raznolike kot njihova področja uporabe za njihove visoko zmogljive armature. Njihova dobro premišljena družina izdelkov pokriva široko območje; od varnostnih, prelivnih ventilov in reducirnih ventilov do čistilnih kosov in nepovratnih armatur. Goetze ventili se uporabljajo pri temperaturah od -270 ° C do 400 ° C, tako za plinaste in tekoče medije kot tudi za paro.
SGB
Podjetje SGB je bilo ustanovljeno leta 1962. Specializirajo se na nadtlačne in podtlačne naprave za odkrivanja puščanja, ter detektorjev puščanja za dvoplaščne cisterne in cevi. Sodobni breztekočinski nadzor je odobrena in varna tehnologija nadzorovanja.
Od leta 2004 je ime Watergates zanesljiv partner za razvoj, proizvodnjo in prodajo prefinjenih zasunov in električnih pogonov za industrijsko avtomatizacijo. Cenjeni so kot zanesljiv proizvajalec in dobavitelj s programom dobro razvitih zasunov, ki poleg standardnega prodajnega programa ponujajo tudi posebne rešitve. Hkrati so znani kot zanesljiv partner, ki kompetentno svetuje in učinkovito rešuje probleme.
Cetetherm je mednarodna ekipa, ki ponuja visoko tehnološko strokovno znanje o ogrevalnih in hladilnih sistemih za trge daljinskega ogrevanja in druga kotlovska postrojenja. Blagovna znamka Cetetherm je bila priznana že več kot 60 let. Podjetje izvira iz Švedske, z leti pa se je razširilo na številne mednarodne trge. Med drugim imajo proizvodnje na Švedskem, v Franciji, na Češkem, Finskem, v Rusiji in ZDA. Danes kupcem, ki iščejo energetsko učinkovitost in trajnost, prinašajo inovativno znanje o izdelkih in aplikacijah.